Camp Gauto – Vinter

Under vår vintersäsong erbjuder vi förstaklassiga välmarkerade leder som prepareras under hela säsongen. För dig som gillar vinterfisket är det lätt att ta sig upp på fjällsjöar med skotern. För er som inte åker skoter så ligger fiskecampen precis brevid Gautosjön, där du enkelt borrar upp ditt eget hål och fiskar.

Uthyrning

Vi erbjuder många alternativ att välja på till förmånliga priser när du hyr en snöskoter av oss. För dig som gillar att åka i djup pudersnö har du kommit rätt då vi alltid har de senaste djupsnömaskinerna från Polaris. Vi har även dubbeldynor och drag, på flera av dessa, om du vill ta med familjen ut. Givetvis har vi även fullständig utrustning tillgänglig för snöskoteråkning. Pulkor finns naturligtvis också med i vårt uthyrningssortiment.

Events

Vi anordnar event på olika teman under hela säsongen där aktiviteten sker i naturen och kompletteras med helpension. Bilder från några av dessa finns på Facebook. Kontakta oss för att boka ditt event !

Camp Gauto Girl Camp 2020- 31 Januari tom 2 Februari

Helgen då vi har reserverat vår bästa stuga och erfarna guider för att erbjuda högklassig service och göra denna helg till en helg att minnas. Vi erbjuder utmanande körning med erfarna guider på dagarna som avrundas med trevliga middagar och kvällsaktiviteter.

Kontakta oss för att reservera en av de 10 platser vi erbjuder 🙂

3495 SEK helpension och boende (del i rum)